shutterstock_313570754.jpg
 

Kell-e időpontot egyeztetni ruha próbára és mennyibe kerül?

Igen, előzetes időpont egyeztetés szükséges a ruhapróbához, amely díjtalan és nincs időkorláthoz kötve. Időpontot foglalni üzenetben a "Kapcsolat" fülön keresztül vagy pedig telefonon (+36 30 454 3942) lehetséges.

Mivel készüljek, vagy mit vigyek magammal a ruhapróbára?

Érdemes testszínű / fehér alsóneműben érkezned, illetve nyugodtan magaddal hozhatod a menyasszonyi cipődet ha már megvan. Kérlek smink nélkül érkezz annak érdekében, hogy a ruhák tiszták és foltmentesek maradhassanak.

Mennyibe kerül egy új ruha készíttetése?

Egy prémium kategóriás menyaszonyi ruha méretre készíttetése illetve személyre szabása 160.000-250.000 Ft között mozog modell típustól függően. Az ár magába foglalja a személyre szabást, az utólagos igazításokat, a gőzvasalást, a ruhazsákot és vállfát.

Egyéni elképzelést is meg tudtok valósítani?

Igen! Akár egy meglévő modell személyre szabásáról van szó, akár egy kinézett modell megvalósításáról hozott kép alapján, szívesen segítünk! Alapvetően fél évvel előre érdemes gondolkozni, hogy kényelmesen beleférjen egy utólagos igazítás is, azonban külön kérés esetén S.O.S. varratásra is van lehetőség.

Melyek azok a részletek, amelyek személyre szabhatóak egy kész modell esetén?

Személyre szabható például a szoknya rétegeinek száma és anyaga (pl. tüll / düsessz / schiffon) a pánt típusa (ejtett váll, hosszú újjak, spagetti pántok), a dekoltázs mélysége is állítható, a ruha színe (ekrü, pezsgő, fehér, rose gold) illetve díszítése (csipke, flitterek, letisztult) is választható a legtöbb modell esetében.

Milyen előnyökkel jár a ruha megvétele?

A ruha megvételének előnyei, hogy kifejezetten Rád lesz szabva illetve egyéni kérésekkel is élhetsz a részleteket illetően (pl. dekoltázs mélysége, ruha színe, uszály hossza) Továbbá nem kell amiatt aggódnod, hogy a ruha esetleges sérülése esetén a kaució összegét elveszíted.

Bérlésre is van lehetőség?

Igen, bizonyos modellek bérelhetőek is, ennek lehetőségéről az adott ruha adatlapján tájékozódhatsz. A bérlési díj magába foglalja az abroncsot, a tisztítást, gőzvasalást, az egyszeri igazítást és a szállításhoz szükséges ruhazsákot és vállfát.

Mennyi időre szól az esküvői ruha bérlése?

Az esküvői ruha bérlése 4-5 napra szól, például egy Szombati esküvő esetén a ruha már Csütörtökön elvihető és Hétfőn szükséges visszahozni. Amennyiben ettől az időtartamtól szeretnél eltérni, előzetes egyeztetés után erre is van lehetőség.

Mi történik ha bérlés során megsérül a ruha?

A ruha elszállításakor kauciót számolunk fel, amit a ruha sérülésmentes visszaszállítása esetén visszajár. Azonban, a kaució teljesen, vagy részben levonásra kerül, amennyiben a ruha megsérül, elszakad.

Hogyan tudom szállítani a ruhámat?

A menyasszonyi ruhát szállítani a szalonban kapott cipzáras ruhavédő zsákban tudod, akár tömegközlekedési eszközön is.