top of page

Valóra váltjuk az álmodat!

Egyediség - Stílus - Szakértelem

Anyagválasztás

Tüll,szatén,chifon, organza

Az első és legfontosabb kérdés, hogy milyen stílusú ruhában képzeled el magad a Nagy Napon. A romantikusabb csipke - tüll kombinációk, vagy pedig a letisztultabb szatén, chifon anyagok tetszenek jobban. A választásnál fontos figyelembe venni az évszakot és a helyszínt is, pl. ha egy kötetlen, szabadtéri ceremóniát terveztek, jó választás lehet egy légies tüllruha, ha pedig az elegancia jellemzi a menyegzőt, akkor egy uszályos, szatén ruha, nagyszerű választás lehet.

  • Facebook
  • Instagram

Szabás

A-vonalú,sellő, hercegnős,lágy esésű

A tökéletes ruha a stílusodnak és az alkatodnak is megfelel,, kényelmes és az erősségeidet hangsúlyozza. Ha bizonytalan vagy benne, hogy milyen szabású, nyakkivágású esküvői ruha állna jól rajtad,, legyél nyitott és próbálj fel többféle fazont, akár olyanokat is, amelyeket elsőre nem választanál. Sokszor az a ruha a befutó, amire nem is gondolnánk! 

  • Facebook
  • Instagram

Díszítés

Csipke, gyöngyök, flitterek

Ha megvan az anyag és a fazon, következhetnek az olyan részletek, mint a ruha díszítése. Lehetőségek széles választéka áll rendelkezésedre, mint pl. a romantikus hatást keltő csipke, a 3D-virágok, és gyöngyök vagy a drámaian csillogó flitterek. Az összképet pedig tovább fokozhatjuk egy hosszú fátyollal vagy díszes övvel. Minta kollekciónkat megtekintve inspirálódhatsz, melyik stílus áll hozzád a legközelebb.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page