top of page
Papp Niki-03074_edited_edited.jpg

Szükséges - e időpontot egyeztetni a ruhapróbára?

A ruhapróbához előzetes időpont egyeztetés zsükséges, amely díjtalan (időtartama 1,5 - 2, óra). Hétvégi és esti időpont foglalásra is van lehetőség, illetve a kísérőket is várjuk sok szeretettel!

Mivel készüljek a ruhapróbára?

Javasoljuk a testszínű / fehér alsónemű viselését. Kérlek smink nélkül és a személyes higiéniára különösen ügyelve érkezz. Ha közvetlenül a munka után érkezel, lehetőséget tudunk biztosítani a felfrissüléshez, sminkelmosáshoz.

Egyéni elképzelést is meg tudtok valósítani?

Természetesen! Akár egy meglévő modell személyre szabásáról vagy átalakításáról van szó, akár egy kép alapján választott ruha megvalósításáról, nagyon, szívesen segítünk!

Mikor érdemes megrendelni a ruhát?

Alapvetően már fél évvel az esküvő előtt érdemes elkezdeni a folyamatot, hogy időben elkészüljön a ruha, illetve az utólagos igazításokra is jusson elég idő.  Mindazonáltal kérés esetén gyorsított varratásra / rendelésre is van lehetőség.

Mennyibe kerülnek a ruhák?

Menyasszonyi ruháink vételára 250.000-420.000 Ft között mozognak a modell típusától függően. Készletről történő ruha vásárlás akár már 120.000 Ft-tól! Polgári esküvői ruháinkat 40.000-120.000 Ft között lehet megvásárolni.

Milyen előnyökkel jár a ruha megvásárlása?

Vásárlás esetén a ruha kifejezezzen Rád lesz szabva és a Te stílusodat, ízlésedet fogja tükrözni minden részletében. Továbbá nem kell amiatt aggódnod, hogy a ruha esetleges sérülése, vagy szennyeződése esetén a kauciót elveszíted.

Milyen szolgáltatásokat foglal magába a ruha vételára?

A vételár magába foglalja a az egyszeri méretre igazítást és próbákat (2-3 alkalom), az egyszeri tisztítást és gőzvasalást, illetve egy vastag ruhavédő zsákot és vállfát az elszállításhoz.

Bérelni is lehet a ruhákat?

Igen, a ruhák bérleti díja átlagosan 190.000-310.000 Ft között mozog a modell típusától függően. A bérleti díj a fátyol, boleró és egyéb kiegészítők bérletét nem tartalmazza. 

Mi történik ha bérlés során megsérül a ruha?

A bérelt ruha elvitelének alkalmával kauciót számolunk fel, amely a ruha sérülésmentes visszaszállítása esetén visszajár. Azonban a kaució teljesen, vagy részben levonásra kerül, amennyiben a ruha megsérül,, elszakad vagy olyan szennyeződés keletkezik rajta, amely nem tísztítható.

Milyen szolgáltatásokat foglal magába a ruha bérlési díja?

A bérlési díj magába foglalja a ruha bérlését 4-5 napra (Csütörtök/Péntektől - Hétfőig), az egyszeri méretre igazítást, tisztítást és gőzvasalást,. Amennyiben több napra szeretnéd kibérelni a ruhát, kérlek jelezd, erre is van lehetőség megegyezés szerint.

bottom of page