top of page

Kell-e időpontot egyeztetni ruhapróbára és mennyibe kerül?

Igen, előzetes időpont egyeztetés szükséges a ruhapróbához, amely díjtalan, időtartama pedig 1,5 - 2, óra. Akár hétvégén és este is lehet jönni ruhapróbára illetve a kísérőidet (max. 4-5 fő) is várjuk sok szeretettel! 

Egyéni elképzelést is meg tudtok valósítani?

Igen, a legnayobb örömmel! Akár egy meglévő modell személyre szabásáról vagy átalakításáról van szó, akár egy kép alapján választott ruha megvalósításáról, nagyon, szívesen segítünk!

Mivel készüljek a ruhapróbára?

Érdemes testszínű vagy fehér, pánt nélküli alsóneműben érkezned. Kérlek smink nélkül és a személyes higiéniára különösen ügyelve érkezz annak érdekében, hogy a ruhák tiszták és frissek maradhassanak. Ha közvetlenül a munka után érkezel, lehetőséget tudunk biztosítani a felfrissüléshez, sminkelmosáshoz.

Mikor érdemes megrendelni / lefoglalni a ruhát?

Alapvetően már fél évvel az esküvő előtt érdemes elkezdeni a folyamatot, hogy időben elkészüljön és megérkezzen a ruha külfödlről, illetve az utólagos igazításokra is jusson elég idő.  Mindazonáltal kérés esetén gyorsított varratásra / rendelésre is van lehetőség.

Mennyibe kerülnek a ruhák?

Egyedi, személyre szabott ruháink vételára 310.000-450.000 Ft között mozog, a modell típusától függően. Készletről történő ruha vásárlás már 190.000 Ft-tól! Polgári ruháinkat 30.000-80.000 Ft között lehet megvásárolni, továbbá folyamatos kiárusításunk keretében akár már 100.000 Ft-tól megvásárolhatod  prémium minőségű álomruhádat! 

Milyen előnyökkel jár a ruha megvásárlása?

Vásárlás esetén a ruha kifejezezzen Rád lesz szabva és a Te stílusodat, ízlésedet fogja tükrözni minden részletében. Többek között pl. kiválaszthatod a ruha színét, anyagát, uszály hosszúságát, nyakkivágás mélységét, ujjak típusát. Továbbá nem kell amiatt aggódnod, hogy a ruha esetleges sérülése, szennyeződése miatt a kauciót elveszíted.

Milyen szolgáltatásokat foglal magába a ruha vételára?

A vételár magába foglalja a személyre szabott ruha készítését, amely a Te ízlésedet tükrüzi az utolsó részletig. Továbbá az egyszeri méretre igazítást és próbákat, az egyszeri tisztítást és gőzvasalást, illetve egy vastag ruhavédő zsákot és vállfát az elszállításhoz.

Bérelni is lehet a ruhákat vagy csak megvásárolni?

Bérlésre is van lehetőség a minta kollekció bizonyos modelljei esetében, amelynek díja 190.000-350.000 Ft közötti mozog. Továbbá bérlés esetén kauciót számolunk fel, amely a ruha sérülésmentes visszaszállítása esetén teljes egészében visszajár. 

Mi történik ha bérlés során megsérül a ruha?

A bérelt ruha elvitelének alkalmával kauciót számolunk fel, amely a ruha sérülésmentes visszaszállítása esetén visszajár. Azonban a kaució teljesen, vagy részben levonásra kerül, amennyiben a ruha megsérül,, elszakad vagy olyan szennyeződés keletkezik rajta, amely nem tísztítható.

Milyen szolgáltatásokat foglal magába a ruha bérlési díja?

A bérlési díj magába foglalja a ruha kölcsönzését 4 napra (pl. pénteki elvitel, hétfői visszaszállítás), az egyszeri méretre igazítást, tisztítást, gőzvasalást, illetve ruhavédő zsákot és vállfát. Amennyiben több napra szeretnéd kibérelni ruhát, kérlek jelezd, erre is van lehetőség megegyezés szerint.

bottom of page